Política de privacitat i protecció de dades

En compliment amb el disposat en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), AGILITZA informa als usuaris de que les dades facilitades a través de la pàgina web a passaran a formar part d’un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal. La titularitat i responsabilitat d’aquest fitxer correspon a AGILITZA. Aquesta informació serà tractada amb la màxima confidencialitat i no la comuniquem, sota cap cas, a terceres persones.

A efectes del previst a la Llei Orgànica de Protecció de Dades d e Caràcter Personal (LOPD), AGILITZA informa a l’usuari de l’existència d’un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, amb la finalitat de dur a terme el manteniment i la gestió de la relació dels sol·licitants d’informació o usuaris que han accedit a través de formularis electrònics propis d’AGILITZA, o bé mitjançant missatges de correu electrònic. Les dades que l’usuari facilita són recollides per AGILITZA amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud, tramitar els serveis que sol·liciti, així com facilitar-li informació dels serveis que puguin resultar del seu interès.

L’enviament de les dades, mitjançant l’ús dels formularis electrònics o missatges de correu electrònic, suposa el consentiment exprés del remitent al tractament automatitzat de les dades incloses als mitjans de comunicació indicats, alhora que l’enviament de comunicacions per via telemàtica i postal amb informació dels nostres serveis. Així mateix, li informem que la direcció de correu electrònic podrà ser utilitzada per AGILITZA per l’enviament de comunicacions comercials. S’utilitzarà només per enviar missatges rellevants i puntuals i per informar de canvis en els nostres serveis. El client podrà escollir no rebre missatges informant-nos en el següent correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Per obtenir més informació, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres a través del següent telèfon: 93 795 88 35.

 

Contacte

contacte
Agilitza Consultoria